Urovekkende hijab-nekt

Det er opprørende å lese at ei kvinne ble nektet å bade i en svømmebasseng i Egypt på grunn av hennes hijab. Dette skal skyldes en ordre gitt av turistdepartementet om bikni-påbud i svømmebassengene. Det er hårreisende å at et departement til de grader griper inn i kvinners rett til å råde over sin kropp , spesielt når dette skjer i et muslimsk land som bør kjenne til kvinners kleskode og viktigheten av å bære hijab. Nei til bikini-tvang, ja til friheten til å velge-enten det innebærer å vise mest mulig eller minst mulig hud!

2 svar

  1. islam er en ond og bestialsk religion. Som nordmenn kan vi aldri tillate at dere får ta dere til rette og tråkke mer på våre kristne verdier -uten at dette skal bli sagt imot.
    Hijab debatt- nåvel. Dere egoistiske kvinner som sier dere har deres identitet og vil gjøre hva dere selv vil- dere bryr dere ikke noe om at deres søstre i troen lemlestes, voldtas, får skjært strupen over, blir steinet. mens kvinner i deres muslimske paradiser blir forfulgt, er dere så arrogante og lite medfølende.
    Hva med de 10.000ener av kvinner som har blitt drept i Algerie ? Det bryr ikke dere. Det som dere kaller frihet er for andre smerte, Helvete på jord- og drap. Jeg vemmes av dere.

  2. Jeg prøver å se for meg skapningen med hijab og …. hva mer? Bikini eller badedrakt eller burka? Jeg vet ikke, men uansett vil det se temmelig dumt ut. Skal damen bade med et tungt plagg nedvåtet med et par liter vann. Og hva med hygienen – æsj, jeg ville gått opp av vannet, kanskje ikke i protest, men jeg sliter nok med gutter som viser at de fortsatt har truse på under badeshortsen, om ikke det skulle kommet en person med et (potensielt skittent og) ekkelt hodeplagg i bassenget. PJUUUK!

Skriv et svar