Se til Dronningen!

dronningenMens FRP er opptatt med å lange ut mot foreldre hvis døtre går med hijab, virker det som interessen for islam øker blant muslimer og ikke-muslimer. Det er tilsynelatende flere muslimske jenter som velger å bære hijab, kanskje takket være FRPs  hets av den muslimske gruppen?  Man kan selvsagt ikke uten videre konstatere en sammenheng, men det er vel grunn til å tro at politikerens konstante hets og mobbing av muslimer i det offentlige rom, fører til at flere søker trøst i religionen? Politikerens generaliseringer og ukritiske omtale av den muslimske gruppen fører til at muslimer blir behandlet som annenrangsborgere som ikke fortjener likebehandling og folks respekt. 

 Det er imidlertid beroligende å se at det er håp, H.M. Dronningen åpnet i dag en utstilling om islam ved Islamic Cultural Centre Norway. Hun så stilig ut der hun respektfullt bærte hijab og roste de muslimske kvinnelige tilhørerene, som imponerte henne med deres engasjement. Fra talerstolen oppfordret hun de ressurssterke muslimske kvinnene til å stå på. Politikerne har i grunn mye å lære av dette, for mens hatefulle angrep på minoriteter kommer fra deres kant, viser Dronningen tydelig respekt for islam og muslimer.

 

 

Ett Svar

 1. Etter Swat: fra det øyeblikk den pakistanske hæren, etter påtrykk fra USA, begynte å krige mot Taliban i regionen, skrev jeg gjentatte ganger at resultatet av dette vil bli at Taliban/Qaida vil åpne nye fronter i de pakistanske storbyene.
  Det skjer nå: sist helg smalt det i Karachi og på onsdag 27 mai 09 smalt det fryktelig i Lahore; en megaterroraksjon. Og dette vil det komme på rekke og rad nå. Siste angrep i Lahore var det tredje store på 2 måneder.

  Ikke vet jeg hvordan det tenkes i Pentagon og i Det Hvite Hus, men åpenbart har ikke strategene fått med seg at gallup viser at flertallet av pakistanere vil ha USA ut av regionen og de vil ha Sharialoven.
  Det betyr at når rundt 2 millioner mennesker drives på flukt fra Swat, velger hundretusener av pakistanere å gå med de militante. Og her kan de velge i et førtitalls organisasjoner. Det er dette som Ahmed Rashid beskriver som “galloperende Talibanisering”.

  Halvor Tjønn er definitivt ikke den dummeste mannen i Aftenposten, men også han klunter fælt idag når han skal skrive om at Sonja besøkte en
  Jamaat-e-islami moske.
  Jamaat ble stiftet av den store Mawdudi i Lahore i 1941 og Qasi Hussein Ahmad (sjef) var også leder av valgkoalisjonen av islamistiske partier.
  Indisk etterretning og pakistanske journalister er enige om at de aller fleste Jihadpartiene i Pakistan inngår i The International Front for Jihad on the Jews and Crusaders.23 feb 1998,stiftet av Osama og Zawahari.

  Det hadde vært utenkelig at Al-Qaida,skriver disse kildene, hadde overlevd vinteren 2001 da de flyktet fra Tora Bora og leirene i Afghanistan, såfremt de ikke sto under beskyttelse av Qaidas FRONT! i Pakistan. Dette er da også nøye beskrevet i Zahid Hussains Frontline Pakistan,2007.

  Det er jo snodig at det skulle et dronningebesøk til for å oppklare det som undertegnede og andre har hevdet i årevis her på document, nemlig at Norge er et paradis for Jihadister.(Aftenposten 28 mai)
  Nå skriver internasjonal presse at Al-Qaida er tungt inne i samarbeid med Somalia-jihadistene for å overta Mogadishu. Men i Norge er det velsignet fra de politisk korrekte at somali-diasporaen i Norge kan sende penger til Jihadkrigerne der.

  Dronning burde selvfølgelig spurt lederne i Jamaat-e-Islami: hvor mange hundre tusen kroner har dere fått sendt avgårde til Talibanene?

  http://www.dagbladet.no/2009/06/02/nyheter/utenriks/taliban/pakistan/afghanistan/6512557/

  Vestens krig mot Talibanere og Qaidaister er en farse. Soldatene dør mens korrekte politiske ledere inni Vesten tillater at Jihad- finansieringen utgår fra europeiske og amerikanske metropoler.
  Forstå det den som kan?

Skriv et svar