84% av USA stoler ikke på myndighetens 911 versjon!

image142

En del bloggere har reagert på mine kommentarer om 911 som en «inside job». Den tvilsom humanist og  Vampus er to eksempler på de som reagerer på mine innspill om 11.september 2001. Disse har dedigert en hel artikkel til deres tolkninger av mine korte kommentarer. Nå må jeg si at jeg smigret.

Det er synd at Vampus og DTH ikke har fulgt debatten om 911-teoriene i USA de siste 8 årene. Hvor har de vært mon tro? Hodene gravd inn i tabloid avisene, Fox News og Sky?  Hvis de brukte litt mer tid til  grave frem flere uavhengige artikler fra eksperter som har studert nøye 911 kommisjons vurdering, vil de ha fort oppdaget at mine påstand stemmer overens med meningene til millionervis av mennesker og vitenskapelig eksperter i USA.

Det finnes flere sannhetsnettverk over hele USA som tviler på myndighetenes versjon. Til og med mange av de som mistet sine kjære for 8 år siden, har kastet seg inn 911 Truth Movement, nettopp fordi de ser at 911 Kommisjonen har fortsatt flere hull i den offisielle versjon.  Blant annet tilgangen til passasjerlisten til et par av flyene som styrte den grufulle dagen, og forklaringer til noen av de viktige spørsmålene om blant annet hvordan kunne to bygninger rase sammen etter å ha blitt truffet av fly. I tillegg forklarer heller ikke 911 kommisjonen hvordan bygning nr7 som ikke ble truffet av et fly, raste ned på samme måte som tvillingtårnene.

911 Chronicles del1: Intervju med etterlate som krever sannhet fra myndighetene:

Zogby polls som har utført flere spørreundersøkelser for amerikanske media fastslår at i 2004 50% av NYs befolkning mente at 911 var en “cover up”.. Igjen i 2007 mente 26% av befolkningen at mydigheten lot terrorangrepene skje. I tillegg viser New York Times at 84% av befokningen stoler heller ikke på myndighetenes versjon.

SITAT fra brannmenn som ønsker en ny 911 gransking: "the planes flew into the Towers there was a massive fireball that has been officially stated to be the cause of the eventual collapse of the building. So, this passport had to survive the initial fireball without a singe, fly out of the building, and remain in a safe place because it was found after the debris from the buildings blanketed the area"

SITAT fra firefightersfor911truth.org: "the planes flew into the Towers there was a massive fireball that has been officially stated to be the cause of the eventual collapse of the building. So, this passport had to survive the initial fireball without a singe, fly out of the building, and remain in a safe place because it was found after the debris from the buildings blanketed the area"

Disse ønsker uavhengig gransking av hendelsene den 11.september 2001.

http://drjudywood.com/articles/DEW/StarWarsBeam4.html

911 TRUTH MOVEMENT: http://www.911truth.org/

http://www.ae911truth.org/

BRANNMENN: http://firefightersfor911truth.org/

PILOTER: http://pilotsfor911truth.org/

23 svar

 1. “Det finnes flere sannhetsnettverk over hele USA som tviler på myndighetenes versjon”.

  Eller konspirasjonsteoretikere, som de også kalles.

  Dersom du ønsker å bli tatt seriøst i samfunsdebatten fremover, kan det være en plan å legge denne ballen død.

  • Denne blogg skal ikke kun handle om hijabsaken Windingstad. Det er flere andre ting som vi er opptatt av. Personlig er jeg opptatt av mediapåvirkning.
   Terrorangrepene for 8 årsiden er er årsaken til at verden er slik den er i dag. Viktigste av alt at årsaken til den økende frykt for islam over hele Europa.

   Hvis man tviler så er det best å lese opp mere om tema.

 2. Det er forskjell på å ikke stole 100% på myndighetenes versjon, og å mene at det var myndighetene som selv sto bak. Disse såkalte “trutherne” har en ting til felles (utover å bli latterliggjort av seriøse akademikere, ingeniører etc over hele verden) og det er at de sannsynligvis forer hatten sin med sølvpapir.

  Her tilbakevises de fleste av mytene bak 9/11, men jeg oppfordrer for all del alle som mener at amerikanske myndigheter selv sto bak til å fortsette å påstå dette i full offentlighet – da skiller man lettere klinten fra hveten i samfunnsdebatten:

  http://www.popularmechanics.com/science/defense/1227842.html

 3. Vet vi alt som er å vite om 9/11? Nei. Er myndighetenes versjon 100% korrekt? Antagelig ikke. Men det er et ganske stort sprang derfra til å tro at dette var en “inside job”. Tror du skal få slite med å overbevise noen om dette, og sannsynligvis må du nok slite for å bli tatt alvorlig en god stund i etterkant også.

  Men lykke til!

 4. Jeg er redd alt dere oppnår med å linke til ville konspirasjonssider er å gjøre det vanskeligere for de samfunnsdebattantene som (med seriøse argumenter) ønsker å stille spørsmålstegn ved amerikanske myndigheters politikk. Å hevde at amerikanske myndigheter med viten og vilje drepte flere tusen av sine egne innbyggere (og av hvilket motiv?) er så langt ute på viddene at det blir en stund til jeg orker lese denne bloggen igjen.

 5. Former Inter Services Intelligence (ISI) operative Major Amir has reportedly developed close ties with Pakistan President Asif Ali Zardari and other top leaders of the Pakistan People’s Party (PPP).

  Sources said that Major Amir has met President Zardari several times in the recent past, and also accompanied him to Saudi Arabia in November last year.

  Interestingly, Major Amir is the same man who along with Brigadier Imtiaz had allegedly conspired with other political leaders to bring down the first Benazir Bhutto government in 1989.

  Both the ISI operatives had launched an operation ‘Midnight Jackal’ to make the then PPP Members of National Assembly (MNA) support a no-confidence motion against their own prime minister (Benazir Bhutto).

  The then Director-General of Pakistan’s Intelligence Bureau, Masood Sharif Khattak has also said that both Major Amir and Brigadier Imtiaz were caught on videotapes persuading PPP MNA’s to topple the government.

  Pakistan’s presidential spokesperson, Farhatullah Babar, has, however, denied reports of meetings between Major Amir and President Zardari.

  “I have never seen Major Amir in the Presidency during my stay. Moreover, I have not seen his name in any of the scheduled meetings of the president,” Dawn quoted Babar, as saying.

  He failed to reply to queries as to why Major Amir accompanied Zardari on his entourage to Saudi Arabia

 6. Dette er sofisteri. Man kan som Vampus skriver, ikke skrive slikt og forbli en seriøs debattant.

  911-fornektere er og forblir like ille som holocaust-fornektere

  Å fornekte ofrenes død, motivene bak og gjerningsmennenes identitet er like ille enten det gjelder 911, holocaust, Srebrenica, Darfur eller Tyrkias folkemord på armenerne.

  Angrepene mot USA den 11. september ble utført i islams og muslimers navn, men ikke på vegne av islam eller muslimer. Terroristene tilhører en liten, men ytterst farlig og fundamentalistisk frynse innen islam som faktisk dreper flere muslimer enn ikke-muslimer, noe man har kunnet se i Irak, Pakistan, Afghanistan og mange andre muslimske land i de siste årene. Hvis man ikke har stukket hele overkroppen ned i sanden, da.

  Mer:

  http://aktuelt.vgb.no/2009/02/25/911-fornektere-like-ille-som-holocaust-fornektere/

  • Ingen fornekter at 3000 mennesker døde den grufulle dagen 11.sept. Det har ikke jeg gjort og det har ingen andre gjort heller såvidt jeg vet. Det overrasker meg fortsatt at så mange tror på Bush regjeringens versjon når de:
   1) løy om Saddam Husseins koblingen til Bin Laden
   2) løy om masseødeleggelsevåpen i Iraq som førte til drap på over 1 million mennesker i Iraq
   3) løy om hvem som sto bak anthrax angrepene
   4) behandling/tortur og ulovlig fengsling av uskyldige menn, kvinner og barn i blant annet Bagram, Guantanamo og Abu Ghraib
   5) bruk av hemmlige CIA flyvninger og tortur av mennesker

   • Å ta feil om enkelte faktiske omstendigheter betyr ikke nødvendigvis at man lyver. Det er ikke mulig å vite alt. Det virker som om du her i bloggen tror man kan det.

    Dersom man ikke gjør det, lyver man. Det er en feilslutning. Mennesker kan aldri vite alt om alle ting, i motsetning til det gudeperspektivet du legger til grunn i dine innlegg.

    Overtramp begått i krigen mot terror betyr ikke at 911 var en inside job.

    Det er heller ikke oppsiktsvekkene at uskyldige mennesker i en krig blir skadelidende. Det er dessverre en side ved alle konflikter. Det beviser ingenting angående 911.

    Du ser også helt bort fra alle de som er drept av terrorister og militser i Irak, det er ikke Bush-administrasjonen sitt ansvar.

   • Du har 5 punkter på listen din. Punkter som jeg ikke klarer å finne en sammenheng til 9/11 i? Uansett, hvor mange punkter tror vi hadde klart å få til ved ta for oss de muslimske landene? Hva tror du? Jeg tror vi ville finne uendelig mange flere! Etter din måte å regne på, så er da sansynligheten for at det er disse landene som har gjort det, større enn at USA selv står for det!

 7. Alle er liksom med på konspirasjonen bloggforfatteren skisserer: Kristin Halvorsen som aksepterer å være med i regjeringen som sender tropper til Afghanistan. Tidligere president Bill Clinton og ikke minst Irans president på tidspunktet, Mohammad Khatami, som

  “condemned “the horrific terrorist attacks” of 9/11 in a speech to the UN General Assembly in New York. They had, he said, been carried out by “a cult of fanatics who had self-mutilated their ears and tongues”.”

  Tenkeren og USA-kritikeren Noam Chomsky er vel også med eller blitt lurt: Han karakteriserer truthernes påstander som “Extremely unlikely, insane” etc.

  http://www.youtube.com/watch?v=BzGd0t8v-d4

  http://www.youtube.com/watch?v=LoDqDvbgeXM&feature=related

  Eller verdens nye kjæledegge Barack Obama: Som var mot Bush og Irak-krigen og ikke har noen verdens grunn til å lyve om dette.

  Det er i virkeligheten en verdensomspennende regnbuekoalisjon av konspirasjonsteoretikere og USA-hatere som står bak dette dypt forfeilede tankegodset. Det er tydelig at de har fått gehør her på bloggen.

 8. Og dere faktisk mener at vi skal tro på at dere (alle som tror på Koranen)?
  Etter alt dette sprøytet?
  Etter alle de bloggene som forherliger en bok som forherliger vold?
  En bok som er skrevet AV MENNESKER, OVERSATT AV MENNESKER og REDIGERT AV MENNESKER, til disse menneskenes eget behag?

  Bush gjorde mye feil, USA har gjort mye feil, vestlige land har ihverfall gjort mye feil, men vi gjør enda en større feil ved å ikke være skeptiske til denne fanatiske bevegelsen som ikke klarer å se noen feil i sin egen religion!

  Det finnes dusinvis av nettsteder som vil forfekte ditt syn rundt 9/11, men det finnes enda flere som bekrefter den opprinnelige versjonen, at dette ble gjort i Allahs navn! Noe jeg ikke betviler et sekund!
  Nettopp på grunn av alt det hatfulle som står i koranen!

  Dere forfekter et helt annet syn på en from og snill gud, det kan jeg ikke helt si at jeg har sett i NOEN AV DE MUSLIMSKE landene! Så er det dere som misforstpr eller alle de andre?

 9. Jeg lurer: Om vi tar alle de landene som bruker kristendommen som et grunnlag og sammenligner med de som bruker koranen, hva ser du/dere da?

  Jeg vet hva jeg ser, men det kunne vært morsomt med en kommentar på det?

  En liten annen ting og, de færreste i vestlige land tror, de fleste i muslimske land tror! Hva får du ut av det da?

 10. Jeg skal si det EN GANG til for alle som ikke kan lese:
  Jeg har ALDRI påstått at USA sto bak angrepene på Tvillingtårene og Pentagon. Det jeg har sagt er at de VISSTE om angrepene i forveien og ja de lot det skje. I tillegg sto de bak de “controlled demolitions” av alle tre bygningene som raste ned den dagen.
  Visser til et viktig brev som Coleen Rowely fra FBI kritiserte FBI for å ha vist om angrepene på forhånd. Hennes brev var i Time:
  http://www.time.com/time/covers/1101020603/memo.html

  Whistleblower:
  http://video.google.com/videoplay?docid=6063340745569143497

 11. Det bor grønne marsboere på Mars også! Banna bein!!

 12. Iffit Qureshi er altså en LIHOPer = Let It Happen On Purpose i motsetning til MIHOPer = Made It Happen On Purpose.

  Dette har langt mer med manglende kunnskaper å gjøre enn virkeligheten.

  Slike innlegg er kort og godt uanstendige. Flere ikke ukjente aktører har gått i denne fella. Berit Ås og Sakandar Zulqarnain Madni er andre.

  Slikt stiller hele bloggen i et heller grelt lys for min del.

 13. Iffit,

  Er du klar over alle signalene Norge fikk natt til 9. april om tyskernes invasjon? Likevel tok det en liten “evighet” før de klarte å iverksette full mobilisering og ta de nødvendige grep. Det er faktisk ganske utrolig at man ikke klarte å tolke signalene om hva som kom.

  Likevel har jeg ikke hørt mange som mener Norge var skyld i 9.april. Ting virker alltid klarere i etterpåklokskapens lys.

  Som RB påpeker over her, står USA overfor utrolig mange trusselbilder. Og selv om du mener amerikansk etteretning ikke kan ta feil, så var det akkurat det de gjorde i dette tilfellet. Årsakene er mange, men hovedsaklig har det med elendig samarbeid på tvers av institusjonene å gjøre. Dersom du vil lese noe som ikke er konspirasjonsteori, kan du jo begynne med Lawrence Wrights bestselger “Al-Qaida og veien til 11.september”. Den viser hvordan udugeligheten i deler av etteretningsmiljøet var endemisk.

  Det stemmer at 9/11 ble brukt for å invadere Irak. Men det er en alvorlig logisk feilslutning å hevde at 9/11 dermed ble “tillatt” av USA. Jeg lurer, hvor kom ordren om å la kaprerne fly inn i the twin towers fra? Bush selv? Cheney? Hvor var denne terroraksjonen, som drepte tusenvis av amerikanere, autorisert?

 14. Jeg for min del tror ikke på Koranen eller innfinner meg med noen religion eller noen politisk gren innenfor et høyre/venstre-spektrum. Jeg verdsetter derimot logisk debatt om en sak fremfor å diskredittere en som sier noe ettersom man ikke kan diskredittere budskapet.

  For det første er ikke Al Quaida en frittstående terrororganisasjon som har oppstått helt magisk av seg selv og tryllet frem sine egne våpen.

  For det andre er det en hel rekke fysiske elementer ved 9/11 som kraftig indikerer at noen innenfor andre organisasjoner enn Al Quaida har vært involvert (kan blant annet henvise til funn av nano-thermite i bygningsmassen) og sånne enkle matematiske regnestykker som 2 fly= 3 tårn.

  At NORAD mystisk nok var opptatt med et simulert terrorangrep med Boeinger på samme tidspunkt som flyene ble kapret og at Bin Laden-familien, som opererer innenfor Carlyle Group med blant annet Bush-familien, fikk forlate landet når ingen andre fikk lov til å fly er vel også bare småplukk man ikke trenger å tenke på.

  At Pentagon nekter å frigi kredible videopptak av angrepet på dem burde man vel heller ikke tenke på.

  At det knapt nok kan sies at man kan vise til dokumentasjon på Flight 93 -styrten er jo også helt ufattelig. Og ikke engang forsøk å dra opp hele debatten om mobiltelefonsamtaler ombord dette flyet når vi vet at teknologien for å kunne føre mobilsamtaler i denne høyden ikke var sluppet før i 2004.

  Og da kan man jo si at jeg spise sølvpapir og tror på koranen om man får en bedre følelse av det, men det er i det store og det hele totalt irrelevant for saken som diskuteres.

  Mvh: Kenneth

 15. Det var ikke å “ta feil” – amerikansk etterretning er den beste i verden – de tok ikke feil. Bush fikk beskjed om at det var ingen kobling mellom disse to mennene – den ene sekulær og den andre en wahabi fanatiker – Regjeringen brukte 911 angrepene for å samle støtte for å gå til krig.
  http://www.nettavisen.no/utenriks/irak/article251539.ece
  http://www.nrk.no/nyheter/kommentar/4722557.html
  http://www.lmd.no/index.php?article=1408

 16. Ikke det at jeg vil forsvare Bush eller hans regjering, men er du klar over hvor mange trusselbilder USA og dets etteretning får? Så ble denne oversett, nedgradert eller misforstått, er det plutselig det samme som at USA selv sprengte de to tårnene? Dette er mildt sagt merkelig…
  Eller er det? For når man kan tro på koranen, så kan man tro på alt! :-)

Skriv et svar