Snikislamisering? Har ikke tid!

Siden 2002 har jeg hørt at muslimene skal ta over Europa. Bruce Bawer, Melanie Philips, Oriana Fallici og Halgrim Berg skrev om det og forsøkte å advare Europa om «the Islamic threat», Vår godtroende vestlige media og disse forfatterene fikk bekreftelse fra Ayan Hirsi Ali, Irshad Manji, Azar Nafisi og Wafa Sultan om en islamisk invasjon. Fire sinte kvinner som “kjenner” det muslimske verden fra innsiden, visste hvordan de kunne tjene på folks frykt. De trivdes i medias søkelys og klarte å få verdens anerkjennelse for sine kommentarer som de selv mente var revolusjonærende.

Nå har det gått snart 7år siden det ble spådd at vi skulle ta over Europa. Har noen av Europas ledere Koranen under armen eller bedt om å ta bønnepauser midt i viktige EU møter? Nei! Vi muslimer er alt for opptatt med å beholde våre vaskejobber, praksisplass stillingene i europeiske barnehager for å ta over Europa. Vi er for slitne (av og til dobbeltarbeidende) og for bekymret om slektningene i hjemlandet som enten lever i krigsherjede områder eller ikke kan skaffe seg jobber i blant annet Pakistan og Kenya.  De få stillingene vi har i blant annet Stortinget (kan ikke ha mer en et par brunefjes om gangen i regjeringen vet du!) må vi kjempe med nebb og klør for å beholde – til og med hvis det betyr at vi må dolke noen i ryggen.

Nei vi har ikke tid til å ta over Europa eller Norge for den saksskyld. Så slapp av alle sammen Norge! Det er mye alvorlige ting vi bør bekymre oss for!

Snikislamisering? Right!!!

Snikislamisering? Right!!!

4 svar

 1. Så godt sagt søster.

  Vi må først sørge for mat på bordet, husleien betalt, holde våre ikke-faste arbeidsavtaler i god hold,passe på å få ihvertfall ståkarakterer i skolen (ihvertfall ikke mer enn 3 i norsk), opprettholde inntakskvoten til helse og sosialfag (og om en elev er så dum at hun tror hun kan studere internasjonal jus, så må hun settes på plass umiddelbart), vi må blidgjøre alle som tror vi kommer for å ta dem, forsvare oss for “who knows what”…

  Når skal vi få tid til å islamifisere..?
  Hmmm, og hvordan skal vi klare å snike den inn. Med hijab er det i hvertfall ikke lett, fordi den er så…. synlig ;-)

 2. [...] Iffit Qureshi beroliger oss. Hun har ikke tid til å ta over Norge og Europa. [...]

 3. Ser på dette som en spøk… Og hvis det ikke er det, er det at dere ikke har tid til å islamifisere det dummeste argumentet ever.

 4. Det er nok ingen som tror at muslimer sitter nede i en kjeller og planlegger en overtagelse av Verden, Europa eller Norge.

  Det de fleste Europeere tenker dog er at Europa er et kristent kontinent med sin egen kulturarv og folkeslag som det søker etter å ta vare på. Dette selvsagt i likhet med alle andre land, også i den arabiske verden.

  Muslimer som nekter å tilpasse seg den gjeldene samfunnsnormen, men i stedet fremmer krav om at samfunnet skal tilpasse seg deres kultur kan oppfattes av Europeere som truende for deres kultur.

  Er det så vanskelig å forstå?

  Det å tvilholde på sin egenkulturarv når man har flyttet til et annet land er en uting. Det man derimot burde gjøre er å tilpasse seg. Konsekvensen av fremvekst av parallelle samfunn kristne og muslimske kan ha katastrofale konsekvenser i lengde, selv om det ikke er planlagt å ha det fra noen av sidene.

  Jeg vil anbefale å lese litt om historien til Libanon så skjønner du hva jeg mener.

Skriv et svar